Børnefødselsdage:

Fødselsdag er altid en stor begivenhed for barnet. I Valhalla holder vi fødselsdag i børnehaven for de 3 årige, for de 4-6 årige tager vi også gerne hjem.

Af hensyn til vores planlæggelse, vil vi gerne at forældrene kommer ca. 14 dage før og aftaler med personalet, hvornår og hvordan der holdes fødselsdag. Vi fejrer kun barnet 1 gang.

Hvis det aftales at fødselsdagen afholdes i Valhalla, begynder fødselsdagen altid kl.9.00, og der kan serveres frugt, 1 stykke kage pr. barn eller andet som formiddagsmad, der bliver sunget fødselsdagssang og uddelt gave, fødselsdagen slutter, når formiddagsmaden er overstået. Her deltager alle børn i barnets gruppe.

Hvis det aftales at børnehaven kommer hjem til barnet for at holde fødselsdag, vil det være den fødselsdagsgruppe barnet er med i der kommer på besøg. Forældre/børn, bestemmer menuen, som udelukkende nydes under festen som formiddagsmad, det må også gerne her begrænses til 1 stykke kage, frugt, 1 bolle eller andet. Alle børn medbringer deres egen madpakke som frokost til fødselsdage der fejres hjemme hos barnet. Når vi går til fødselsdag er det i tidsrummet fra 9.30-12.00, vi kommer til fødselsdag ca. 9.30 og går igen når vi har spist madpakker kl. 12. Fødselsdag i hjemmet er en mulighed for barnet til at vise sit værelse og legetøj frem, vi vil gerne bruge tiden på at lege fremfor at spise, derfor medbringer vi selv madpakker og værterne står for lidt formiddagsmad.

Vi tager ikke til hjemmefødselsdage om mandagen.

 

Det er i Valhalla besluttet, at man ikke må annoncere med private fødselsdage i Valhalla. Det vil sige, at man ikke må uddele invitationer i børnenes garderoberum. Man kan i stedet benytte sig af legelisterne, for at få information om adresser og tlf. nr. til de andre børn.

Legelisterne er på DayCare, her skal du som forælder være opmærksom på, at du inde under børn og stamdata, skal huske at gøre dit telefonnummer aktiv, således at det bliver vist på legelisten. Legelisten er mulighed for dig som forælder, til at finde adresse og telefonnummer på andre børn i børnehaven, således at du har mulighed for at lave en privat legeaftale.

 

Publiceret 04-02-2020